Nagykövetünk

Németh Franciska 18 éves volt, mikor az egész ország megismerhette a képernyőről. Ma már boldog anyuka, saját vállalkozást vezet, sőt, egy darabig modellkedett is.
Gyerekkora óta vonzotta a gyógyítás, a segíteni akarás. Az alapfokú szakképzés elvégzését követően döntött úgy, hogy diplomát is szerez ápolásból. Éveken át dolgozott a János Kórház gyermektraumatológiáján. Az egyetemi éveket követően a fő fókuszba pedig az életmódorvostan és közösségi ápolás kerül, kiemelt figyelmet fordítva a női egészség témakörére.

Szakértőink

Szakértői csapatunkat kiváló dietetikusok és táplálkozástudományi szakemberek, klinikai szakgyógyszerész és szakpszichológus, valamint személyi edző erősíti, akiktől számos érdekes és fontos tartalmat olvashatsz a Ciklusszinkron Blogunkon.

Dr. Galló Nóra

dietetikus

Dietetikus diplomámat 2015-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, PhD fokozatomat 2023 elején a SOTE Klinikai Orvostudományok Doktori Iskolájában szereztem. Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és a prevenciónak, hiszem, hogy számos betegség megelőzhető és komplex életmódváltással relevánsan tudunk egészségügyi állapotunkon javítani. Holisztikus szemléletű dietetikusként célom annak a tudásnak az átadása, melynek birtokában képessé válhat bárki egészségének és vitalitásának megőrzésére, illetve helyreállítására, mindezt természetes módszerek segítségével. Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: a prevenciós dietetika és az alkalmazott táplálkozástudomány; a ciklusszinkron és a hormonális egyensúly egyéni kérdései (inzulin-rezisztencia, PCOS, pajzsmirigy működési zavarok), valamint a mikrobiom és az emésztőrendszer működési zavarai (IBS, SIBO, diszbiózis).

2009-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán Dietetikusként. Ezt követően terápiás és prevenciós dietetikusként dolgoztam, majd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sport-specifikus dietetikus szakember képzését is elvégeztem. Munkám során diétás tanácsadásokat és előadásokat tartok sportolóknak, valamint egészséges és beteg felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A mindennapokban motivációt jelent, hogy segíthetek diétázóimnak elérni diétás céljaik megvalósítását, szóljon ez az egészséges életmód kialakításáról, egy terápiás étrend megvalósításáról, vagy sportolók esetében a kitűzött eredmények eléréséről. Szeretném megmutatni, hogy az egészséges étkezés és életmód kialakítása, megfelelő információk birtokában elhatározás, némi tervezés és megfelelő kivitelezés kérdése csupán, és az egészséges étel is lehet finom.

Réger Zsófia

dietetikus

Dr. Ferdinandy Csilla

klinikai szakgyógyszerész

A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán végeztem 2007-ben. Sok évig dolgoztam az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben klinikai szakgyógyszerészként, jelenleg az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet csapatát erősítem. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így számos hazai és nemzetközi szakmai kongresszus résztvevője és előadója, táplálkozási szakértő, az MMTT (Magyar Mesterséges Táplálási Társaság) oszlopos tagja, továbbá ESPEN (Klinikai Táplálás és Metabolizmus Európai Társasága) tag is vagyok. Emellett pedig egy vagány kisfiú boldog anyukája.

Partnereink

Büszkék vagyunk magas színvonalat képviselő Partnereinkkel való együttműködéseinkre, közös munkánkra. A trisensive®-et már Náluk is megvásárolhatod.