’GLOW’ kapszula
6-20. nap

A MULTIVITAMIN kapszula mellett a GLOW kapszula 15 olyan plusz aktív összetevővel látja el a szervezetedet a ciklus 6-20. napján, amelyek ebben a legfelhőtlenebb szakaszban fokozzák a „ragyogásodat” és segítik a teljesítményedet.

Mitől különleges?

Milyen hatóanyagokat tartalmaz?

A Q10 egy vitaminszerű anyag, mely jelen van valamennyi sejtünkben. Hatásait nézve valóságos „csodaszernek tekinthető”. Kiemelt szerepe van a szépség megőrzésében, sejtregeneráló hatású, lassítja az öregedési folyamatokat, segíti a vér oxigénszállítását. Remek antioxidáns, szabadgyök megkötő képessége miatt az immunrendszert erősíti. Kutatások szerint szerepet játszik a sejtek energianyerő folyamataiban, ezért életerőssé tesz bennünket.

Valamennyi Q10-et a szervezetünk is termel, de nagyjából 30 éves kor után már nem, vagy alig, ezért pótlásra van szükség.

A magnézium egyik legfontosabb funkciója, hogy támogatja az idegrendszer egészséges működését, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Támogatja a normál izomműködést, és részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában. A trisensive® kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely kiváló hasznosulással rendelkezik.

A bioflavonoidok nem vitaminok, vegyületcsoportok, azaz több hatóanyag keverékei. A citrusfélék gyümölcsének sárga, narancssárga vagy élénk pirosságát színét adják.

A kutatók több mint 4000 különböző fajta flavonoidot különböztettek már meg, melyek növényi táplálékokban széles körben elterjedtek. Bár nem nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, mégis rendkívül hasznos vegyületek. Kiváló antioxidáns hatással rendelkeznek. Megvédik az oxidációtól a C-vitamint és elősegíti a felszívódását a szervezetben.

Az alfa-liponsav (ALA) csaknem minden emberi sejtben természetes jelen van. Antioxidáns hatású, védi a sejteket a szabadgyökökkel szemben. Részt vesz az egészséges glükózanyagcserében és energiatermelésben.**

A kutatások azt mutatják, hogy segíthet az immunrendszer működésének szabélyozásában, illetve javíthatja az immunműködést.**

Egyedülálló képessége, hogy regenerálja és újrahasznosítja önmagát és az egyéb antioxidánsokat is, mint például a C- és E-vitamint és a Q10-et.**

A szőlőmag értékes flavonoid hatóanyagokat (proantocianidinokat, rövidítve OPCO) tartalmaz. Az OPC az egyik legerősebb antioxidáns, védelmet nyújt a szabad gyökök és ezzel az öregedés ellen. Segít a bőrt simává és rugalmassá tenni, hozzájárul az instabillá vált kollagént kijavításában is. A trisensive® nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak kivonatát tartalmazza, amelyben a szőlőmag PCO hatóanyaga nagy mennyiségben (95%), koncentrált formában van jelen.

A mio-inozitol egy vitaminszerű anyag, de mégsem vitamin. Leginkább gyümölcsökben, gabona- és diófélékben található.

Nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek közötti kommunikációban.** Részt vesz az agy ésaz idegrendszer normál működésében, és nem utolsó sorban hozzájárulhat a megfelelő hormonegyensúly támogatásához.

A zöld tea fogyasztása Kínában évezredes hagyományokkal rendelkezik közismert egészségmegőrző hatása miatt. Fő hatóanyagai a polifenolok, a katechinek és flavonoidok. A zöld tea hatóanyagai hozzájárulhatnak a szervezet anyagcseréjének fokozásához. Emellett remek antioxidáns hatással rendelkeznek, mivel lekötik a szervezetben felgyülemlő, sejteket károsító szabadgyököket. A trisensive® az epigallokatechinben (EGCG) gazdag (80%), magas polifenol tartalmú (98%), koffeinmentes, japán Sunphenon® zöld tea kivonatát tartalmazza. Ennek a különlegesen tiszta és magas minőségű zöld teának a hatóanyagait kizárólag tiszta vízzel vonják ki, így 100%-ban természetes és mentes mindenféle szennyező anyagtól.
A rezveratrol növényekben előforduló, polifenolok közé tartozó vegyület. A növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg, de tartalmaz rezveratrolt például a kakaó vagy az étcsokoládé. A legnagyobb mennyiségben és koncentrációban a japánkeserűfűfélék szárában lelhető fel, leginkább a szervezet számára jól hasznosítható transz-rezveratrol formájában. A trisensive® kapszulában található transz-rezveratrolt is japánkeserűfűből, egy természetes fermentációs folyamat segítségével állítják elő rendkívül magas, 98%-os koncentrációban.
A hibiszkusz egynyári afrikai cserje, nagy, egyedi élénkvörös vagy rózsaszín virágairól ismerhető fel. A trisensive® szárított hibiszkuszvirág kivonatot tartalmaz, amely számos jótékony hatással van az energiára és a vitalitásra.

A brokkoli igazi multivitamin és ásványianyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz. Sok benne a magnézium a kálium, és a béta-karotin is. Nyomelemek közül nagyobb mennyiségben a vas és a szelén található meg benne. De a brokkoli kivonat igazi értékes vegyülete a szulforafán névre keresztelt kénvegyület, mely egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságaiért elsősorban felelős. Napjainkig több, mint 500 olyan vizsgálatot végeztek el, amelynek célja a szulforafán, illetve annak előanyaga, a glükorafanin hatásmechanizmusának és biológiai aktivitásának felderítése volt.

A lenmag gazdag vitaminokban és ásványianyagokban. Támogatja a bélműködést, hozzájárul az egészséges gyomor és emésztési rendszerhez.* A lenmag héjában ún. lignan található, amelynek koncentrált változata fogyasztható. A lignánok fitonutriensek, melyek segíthetik a hormonszint normalizálását. Antioxidánsokban gazdagok és az immunrendszert támogatják* A trisensive®-ben található lenmag kivonat lignán tartalma 40%.

Az L-cisztein egy kéntartalmú aminosav. Nagyon fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében. Elsősorban az állati eredetű, fehérjékben gazdag nyersanyagokban (minőségi húsfélék, marha, csirke, pulyka, tojás stb.) található meg, de a növényekben (hagymafélék, fokhagyma, brokkoli stb.) is fellelhető. De a felnőttek ezt az aminosavat a táplálékban szintén megtalálható metioninból is elő tudják állítani.

Rendkívül fontos szerepe van a fehérjék felépítésében. Erős antioxidáns, ezáltal védi testünk szöveteit a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Kéntartalmánál fogva jótékony hatással van a bőr rugalmasságának megőrzésére, hozzájárul az egészséges hajhoz és körmökhöz.

Az asztaxantin egy nem túl ismert karotinoid, melyről sokan ma úgy tartják, hogy az egyik legtöbb kedvező tulajdonsággal rendelkező antioxidáns, amit a természet megalkotott. Antioxidáns ereje 6.000-szer erősebb a C-vitaminnál. Belülről védelmezi a bőrt, növelheti a bőr rugalmasságát és javíthatja a nedvességtartalmát.

A természetben mikroalgákban, egyes gombafajokban, lazacban, pisztrángban, krill-ben, garnélában és rákban található meg. Sok állatnak ez a vegyület adja a piros színét (pl. krill, homár, flamingó, lazachús), mivel asztaxantinnal teli algákat fogyasztanak.

A BioPerine® egy szabadalmaztatott, biohasznosulás fokozó termonutriens tápanyag, a fekete bors kivonata, amely 98%- ban piperint tartalmaz. A piperin a vizsgálatok fokozza a szervezetbe juttatott tápanyagok és gyógynövények felszívódását, biológiai hasznosulását, hogy azok maximálisan kifejthessék hatásukat. A vitaminok esetében a biohasznosulást fokozó hatás már 5 mg BioPerine® használatával is elérhető.* A trisensive® teljes napi adagja (1+1 kapszula) összesen 5 mg BioPerine®-t tartalmaz. *Szabadalom US 5972382 A – Use of piperine as a bioavailability enhance

Összetevők

Magnézium-citrát; hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj); Sunphenon® zöld tea kivonat; alfa-liponsav; hibiszkusz kivonat; brokkoli kivonat (4:1); lenmag kivonat; L-cisztein; transz-rezveratrol (Veri-TeTM); citrus bioflavonoidok; szőlőmag kivonat; mio-inozitol; ubikinol; L-metionin; csomósodást gátló anyag (magnéziumsztearát); feketebors kivonat (BioPerine®); asztaxantin.